Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Η φωτιά της οργής θα σώσει την πατρίδα

Το κυπριακό όπως το χειρίστηκαν οι πολιτικοί της υποχώρησης οδηγείται είτε σε ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ είτε σε ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Οι προδοσίες που διεπράχθησαν είναι καταγεγραμμένες.

Το ερώτημα είναι αν αυτή η ηγεσία της υποχώρησης μπορεί να αλλάξει πορεία. Η απάντηση είναι αρνητική. Η ηγεσία του ραγιαδισμού δεν μπορεί να μετατραπεί σε ηγεσία της απελευθέρωσης.

Το ζήτημα είναι αν ο λαός θέλει να αλλάξει ηγεσία , θέλει να αλλάξει πορεία , θέλει να εγκαταλείψει την γραμμή της υποχώρησης ;

Εμείς πιστεύουμε ότι ο λαός μπορεί να αλλάξει πορεία και υπάρχουν πολλά παραδείγματα στην ένδοξη ιστορία μας που το επιβεβαιώνουν.

Από την βούληση του λαού εξαρτάται η σωτηρία της πατρίδος. Και η βούληση αυτή εκφράζεται πρωτίστως από την νεολαία του.

Λίγοι νέοι ευέλπιδες , αποφασισμένοι να συγκρουστούν μέχρι τέλους με τους προδότες και τα σχήματα της υποτέλειας, μπορούν να πυρπολήσουν τις ψυχές.

Λίγοι νέοι Έλληνες που θα αφήσουν τις κλάψες και τα μνημόσυνα , τις πόζες και τις παρελάσεις και θα κτυπήσουν με την ατσάλινη γροθιά τους τα τραπέζια όπου παζαρεύουν την πατρίδα και θα πυρπολήσουν τα σχέδια που εξυφαίνουν οι προδότες αντάμα με τους κατακτητές.

Η φωτιά της οργής θα διώξει τα σκοτάδια του ραγιαδισμού και θα ανοίξει το δρόμο στην πρόταση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

Λουκάς Σταύρου

πρόεδρος ΕΔΗΚ