Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Έξω από την Ε.Ε και την ευρωζώνη

Η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δείχνει το δρόμο της απελευθέρωσης από την δικτατορία των Βρυξελλών και από αυτό που πραγματικά είναι η ευρωπαϊκή ένωση, δηλαδή ένας συνασπισμός των “εθνικών” παρασιτικών ολιγαρχιών σε ένα κοινό τραπεζοκρατικό σύστημα.

Πρέπει να καταλάβετε πως δεν υπάρχουν “ξένοι τοκογλύφοι” που ζουν στο διάστημα αλλά όλοι οι τραπεζίτες από κοινού ανήκουν σε ένα συνασπισμό , σε μια διεθνή τάξη και υπερ-τάξη και υπερ-εξουσία που εκμεταλλεύεται όλα τα έθνη.

Διαγράψτε όλους αυτούς που σας διδάσκουν την υποταγή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ευρώ. Αυτοί είναι η φρουρά των τραπεζικών συμφερόντων , τα τσογλάνια των ντόπιων παρασίτων της εκκλησίας και των ιδιωτών.

Η έξοδος από την Ευρωπαϊκή ένωση και την ευρωζώνη όταν δεν κινηθεί στα πλαίσια του ισχύοντος τυραννικού συστήματος του κοινοβουλευτισμού και της τραπεζοκρατικής οικονομίας αλλά πορευθεί σύμφωνα με τις αρχές και το πρόγραμμα του εθνικοκοινωνικού δημοκρατικού πολιτεύματος , θα ανοίξει άμεσα προοπτικές παραγωγικής ανάπτυξης και δημιουργικής ανασυγκρότησης που θα οδηγήσει σε ένα νέο υψηλό πολιτισμό.

Διάβασε και αυτό: Τι απαιτεί η παραγωγική ανάπτυξη του τόπου

Λουκάς Σταύρου