Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Η ψευτοδημοκρατία στηρίζει το ψευδοκράτος

Ο Σερντάλ Ννενκτάς μας διαβεβαιώνει πως το ψευδοκράτος τους δεν μπορεί να σταθεί οικονομικά χωρίς την βοήθεια της Τουρκίας.

Βέβαια το ψευδοκράτος δεν στηρίζεται μόνο από την Τουρκία αλλά και από την κυπριακή δημοκρατία η οποία κάνει τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσει το κατοχικό συνονθύλευμα.

Με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και την άρση της εμπολέμου καταστάσεως , ως να μην υπήρχε κατοχή στην πατρίδα μας, το ψευδοκράτος ενισχύθηκε οικονομικά.

Όμως η κίνηση που θα ανεβάσει οικονομικά το κατοχικό μόρφωμα με θεαματικό τρόπο, θα είναι τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (Μ.Ο.Ε) που ο πρόεδρος Αναστασιάδης σε συνέχεια της πολιτικής των προκατόχων του , είναι έτοιμος να παραχωρήσει στην κατοχή. Με τα ΜΟΕ οι κατακτητές θα πετύχουν την οικονομική τους βιωσιμότητα αφού θα τους επιτραπεί το απευθείας εμπόριο με την Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλα κράτη , θα ανοίξει το λιμάνι της Αμμοχώστου και το αεροδρόμιο της Τύμπου θα γίνει διεθνές.

Το πολιτικό κατεστημένο της Ζυριχικής ψευτοδημοκρατίας ευθυγραμμίζεται με την Τουρκία στην στήριξη του κατοχικού συνονθυλεύματος και την αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος και ο λαός όπως πάντα χειροκροτεί τους μειοδότες.

Λουκάς Σταύρου