Βιογραφικό σημείωμα

Κατάγομαι από το χωριό Όμοδος της Κύπρου. Γεννήθηκα τον Οκτώβρη του 1956. Ασκώ το επάγγελμα του ζωγράφου και διατηρώ εργαστήριο στο Όμοδος.

Έκανα σπουδές ζωγραφικής σε δασκάλους στην Κύπρο και την Ελλάδα. Έργο μου είχε διακριθεί σε παγκύπριο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής το 1971.

Η μακρά παραμονή μου στην Κέρκυρα μου έδωσε την ευκαιρία να μελετήσω την κερκυραϊκή ζωγραφική και ειδικότερα την κερκυραϊκή ακουαρέλα. Υπήρξα μέλος της Εικαστικής Κερκυραϊκής Ένωσης (ΕΙΚ.Κ.Ε.).

Πραγματοποίησα 9 ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής σε Ελλάδα και Κύπρο και έλαβα μέρος σε πολλές ομαδικές. Έργα μου βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη.

Από το 2005 και εντεύθεν έχω επιδοθεί στην υπαιθριστική ζωγραφική.

Αναφέρω ως καθοδηγητές μου στη ζωγραφική τους κύπριους δασκάλους Ανδρέα Φιλιππίδη και Κώστα Οικονόμου. Οι εξορμήσεις στο ύπαιθρο με τον κερκυραίο ζωγράφο Γιώργο Κουλούρη και οι εμβριθείς συζητήσεις μας πάνω στη ζωγραφική και την τεχνική , συνέβαλαν στην πρόοδο μου. Το εργαστήριο του κερκυραίου ζωγράφου Σπύρου Φρόνιμου ως χώρος συγκέντρωσης και εργασίας κερκυραίων ζωγράφων, υπήρξε ένα αληθινό σπουδαστήριο ζωγραφικής.

Παράλληλα με την ζωγραφική μου δημιουργία, γράφω ποίηση και μελετώ τα προβλήματα της φιλοσοφίας. Έχω εκδώσει ποιητικές συλλογές, φιλοσοφικά δοκίμια, ιδεολογικοπολιτικές μελέτες και ένα ιδεολογικό διήγημα.

Έντυπες εκδόσεις

Ηλεκτρονικές εκδόσεις

Πολιτική

Ως ενεργός πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας άσκησα το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στις συνθήκες ανισηγορίας που επικρατούν στο ολιγαρχικό ψευτοδημοκρατικό σύστημα της Κύπρου.

Η πολιτική μου δράση κατατείνει στην διαμόρφωση της ιδεολογίας του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού και στην κατάθεση θέσεων και προτάσεων για την αντιμετώπιση των εθνικών και κοινωνικών προβλημάτων της πατρίδος μας.