ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

Η ιδιωτική παραγωγική βάση του έθνους έχει ένα και μοναδικό εχθρό. Το υπέρογκο δημοσιοϋπαλληλικό κράτος και τον εγγενή με αυτό παρασιτισμό.

Αυτό το κράτος αφού κατασπαράξει την εθνική παραγωγική βάση απλώνει τα χέρια του σε ξένους δανειστές γιατί τίποτα δεν το χορταίνει.

Το παρασιτικό και υπέρογκο δημόσιο που το στηρίζουν όλα τα κόμματα , από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά , μέσα από την αγαστή σχέση του με την ντόπια ολιγαρχία και τους τραπεζίτες , φορτώνει τα δάνεια στη παραγωγική βάση και αφήνει τους τραπεζίτες να ενεργούν κατά βούληση.

Το υπέρογκο παρασιτικό δημόσιο δομήθηκε μέσα από την ιδεολογία του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού που εδράζεται στην πελατειακή σχέση με τους ψηφοφόρους.

Όλο αυτό το πλέγμα συμμορίτικης καταλήστευσης και διαφθοράς αποτελεί το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας.

Ο Σόιμπλε όταν είπε πως η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος που έχει το μεγαλύτερο δημοσιοϋπαλληλικό τομέα στην Ευρώπη, αναλογικά με τον πληθυσμό της, εξέφρασε μιαν αλήθεια που εμείς την λέμε από καιρό και αποτελεί μέρος της ιδεολογίας μας και της υπεράσπισης της λαϊκής παραγωγικής βάσης. Αυτή την αλήθεια οι διάφοροι πατριώτες του παρασιτικού δημοσιοϋπαλληλισμού δεν θέλουν ούτε να την ακούσουν. Την εκλαμβάνουν μάλιστα ως ανθελληνική επίθεση των ξένων τοκογλύφων και καλλιεργούν εδώ και καιρό ένα αντιγερμανικό πνεύμα που μας φέρνει πίσω στην καθ’ ημάς σκοταδιστική ανατολή.

Συνεπώς η σωτηρία της Ελλάδος είναι αλληλένδετη με την σωτηρία της λαϊκής παραγωγικής βάσης που προϋποθέτει το γκρέμισμα του υπέρογκου δημοσιοϋπαλληλικού κράτους και την συντριβή κάθε μορφής παρασιτισμού.

Στις 5 Ιουλίου στηρίζουμε το ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο που θα ανοίξει το δρόμο των επαναστατικών αλλαγών δια της λαϊκής εφόδου ενάντια στο ληστρικό παρασιτικό κράτος.

Λουκάς Σταύρου