Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Άξονες του ελληνικού επαναστατικού εθνικισμού

Σύστημα εθνικοκοινωνικής παραγωγικής οικονομίας με κεντρική κρατική τράπεζα που να στηρίζει την λαϊκή παραγωγική διαδικασία χωρίς την διαμεσολάβηση της ληστρικής τραπεζικής ολιγαρχίας.

Κράτος λαϊκό που να μην έχει προνομιακές σχέσεις με ομάδες της πλουτοκρατίας και της ολιγαρχίας.

Διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας.

Ανεξιθρησκία και αναστήλωση της εθνικής ελληνικής θρησκείας που αποθήθηκε με απηνείς διωγμούς από χριστιανικά κρατικά μορφώματα.

Παιδεία αντιδογματική και φιλοσοφικό - επιστημονική που να αναβαθμίζει τα λαϊκά στρώματα και όχι απλά να παράγει βίδες στην καπιταλιστική μηχανή.

Επανελλήνιση και ανάδειξη του αρχαιοελληνικού τρόπου.

Κατάργηση του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και αντικατάσταση του από μια πραγματική δημοκρατία που να στηρίζεται στην αρχή των λαϊκών συνελεύσεων , της ανακλητής αντιπροσώπευσης και του διαρκούς προτασιακού ελέγχου των αντιπροσώπων.

Αποκεντρωτικό κράτος που να αναβαθμίζει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κεντρική συνέλευση λαϊκών αντιροσώπων που να εκφράζει τις επαρχιακές ή νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις.

Υπάτη εθνοσυνέλευση που να εκφράζει την βούληση των διαφόρων κρατών του ελληνισμού ως και των αποδήμων και ταυτόχρονα προσπάθεια δημιουργίας τέτοιων αυτόνομων κρατικών οντοτήτων σε Βόρεια Ήπειρο, κάτω Ιταλία, Σικελία,Ανατολική Ρωμυλία, Πόντο και Ιωνία.

Κοινό Ελλήνων και κοινό πανεθνικό στρατό.

Φυλετική βάση με ανοχή στις διαφορετικές φιλοσοφικο-θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Δρακόντιοι νόμοι κατά της διαφθοράς.

Συντριβή του παρασιτισμού.

Προστασία της υγείας του λαού.Θάνατος στους εμπόρους ναρκωτικών.

Προστασία των γηγενών πληθυσμών και οριστική απώθηση της μαζικής μετανάστευσης.

Στόχος είναι πάνω σε αυτούς τους άξονες να δημιουργηθεί ένα πολιτικό υποκείμενο που θα διεξάγει τον αγώνα της πραγμάτωσης των ιδεών. Αν αυτό είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο τότε είναι καλύτερα να συνεχίσει την δράση του σε πνευματικό επίπεδο χωρίς να συμφύρεται με κόμματα και ιδεολογήματα του κατεστημένου που θα τον αλλοτριώσουν και θα τον καταργήσουν.

Λουκάς Σταύρου