Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Τουρκοποιούν την Κύπρο

Η πολιτική του ραγιαδισμού οδηγεί στην τουρκοποίηση του κατεχόμενου εδάφους της κυπριακής δημοκρατίας και στον πλήρη γεωπολιτικό έλεγχο της Κύπρου από την Τουρκία.

Οι προδότες παραδίδουν την Κύπρο στην νεο-οθωμανική Τουρκία.

Αυτό σημαίνει πως σε βάθος χρόνου ο κυπριακός ελληνισμός θα εξαφανιστεί από την Κύπρο ή θα απομείνει ένας παρακμάζον καταθλιπτικός πληθυσμός που θα διάγει βίον ραγιά αντάμα με τους σκοτογενείς και απάτριδες θρησκευτικούς ηγέτες του και κάποιους γλοιώδεις δραγουμάνους που θα παριστάνουν τους πολιτικούς μέσα στο απέραντο οθωμανικό κράτος.

Αναφέρω μερικά από τα στρατηγικά λάθη που διέπραξε το προδοτικό κατεστημένο:

Η έλλειψη στρατηγικής μετάβασης από το δοτό σύνταγμα της Ζυρίχης σε ένα αυτοθεσμιζόμενο και αυτεξούσιο κράτος. Η σιωπή για τις βρετανικές βάσεις.

Οι συμφωνίες κορυφής και η αρχή της οικονομικής βιωσιμότητας της κατεχόμενης ζώνης.

Η υποστασιοποίηση των κοινοτήτων μέσα από την διαδικασία των συνομιλιών.

Ο διαχωρισμός του ενιαίου λαού της κυπριακής δημοκρατίας σε δυο λαούς που κατοχυρώθηκε με την προδοσία του διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων το 2004.

Το κατάπτυστο κοινό ανακοινωθέν της 11 Φεβρουαρίου 2014 που επιβεβαιώνει τις πρότερες υποχωρήσεις.

Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουμε θύελλες.

Βέβαια υπάρχει πάντα μια ελπίδα που σιγοκαίει μέσα στα ζώπυρα της στάχτης.

Με απόφαση μάχης και ορθή πολιτική πλοήγηση , τα σχέδια των προδοτών μπορούν να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος και ένας λαϊκός επαναστατικός στρατός να διεκδικήσει τα δίκαια της πατρίδος του.

Λουκάς Σταύρου