Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Ο ελληνισμός δέχεται επίθεση από την χριστιανοδημοκρατική βαρβαρότητα'

Στο Παγκύπριο γυμνάσιο Λευκωσίας μαθητές υπό την καθοδήγηση καθηγητού της τέχνης κρέμασαν διάφορα εσώρουχα και σεξουαλικά αξεσουάρ σε αντίγραφα αρχαιοελληνικών αγαλμάτων της θεάς Αφροδίτης και του θεού Απόλλωνα.

Δεν γνωρίζουμε αν η πράξη αυτή έγινε κατόπιν προτροπής του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων ή αν ο εν λόγω καθηγητής ενήργησε αυθαιρέτως ή καθ´ υπαγόρευση κάποιας παραεκκλησιαστικής χριστιανικής ΜΚΟ.

Εκείνο που γνωρίζουμε είναι πως η πράξη αυτή αποτελεί κραυγαλέα εκδήλωση χριστιανικού βανδαλισμού αν λάβουμε υπόψιν ότι έμειναν άθικτες οι υπερκείμενες εικόνες της χριστιανοσύνης και των ιεραρχών της.

Ως πολίτες ρωτούμε αν το φαινόμενο αυτό του χριστιανοδημοκρατικού βανδαλισμού και της βεβήλωσης των ελληνικών έργων τέχνης θα συνεχιστεί και επεκταθεί σε όλα τα σχολεία της ρωμιοσύνης.

Η παγερή σιωπή της κατά τα άλλα λαλίστατης ψευδοελληνικής βουλής των αντιπροσώπων αφήνει να νοηθεί ότι δεν πρόκειται να τεθεί φραγμός στην βαρβαρότητα του καθηγητικού αληταριού και της οχλοκρατικής εφόδου της μαθητιώσας νεολαίας που με ήθος Αλαρίχων και αυτοκρατόρων του ρωμαιο-βυζαντινού εξουσιασμού εφορμά κατά της ελληνικής τέχνης και κατεδαφίζει εκ νέου τα υψηλά διδάγματα της.

Το υπουργείο παιδείας φαίνεται ότι ανοίγει τις πύλες της κτηνωδίας και αφήνει τις εφεδρείες της χριστιανοδημοκρατικής βαρβαρότητας να ισοπεδώσουν κάθε αξία ελληνική σε αυτό τον τόπο.

Λουκάς Σταύρου