Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Για τα οχήματα με πινακίδες του κατοχικού μορφώματος

Η απρόσκοπτη διακίνηση οχημάτων με κατοχικές πινακίδες στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας δεν αποτελεί για τους κρατούντες , αναγνώριση του κατοχικού μορφώματος και των θεσμών εξουσίας του.

Το πολιτικό κατεστημένο της μειοδοσίας, ανακάλυψε ένα πρόθεμα το οποίο το βάζει μπροστά από όλες τις λέξεις που αφορούν τα κατεχόμενα και με αυτό διασφαλίζεται η κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας και η διεθνής ακτινοβολία της.

Το πρόθεμα αυτό είναι η λέξη “ΨΕΥΔΟ”.

Με το πρόθεμα αυτό παράγονται οι φοβερές εκείνες λέξεις , ψευδο-κράτος , ψευδο-πρόεδρος , ψευδο-υπουργός , ψευδο-πινακίδες κλπ , κλπ.

Βέβαια τα επώνυμα προϊόντα που αγοράζουν από τα κατεχόμενα οι κυρίες της αυλής, δεν τα ονομάζουν ψευδο-προϊόντα διότι θα υποβιβάσουν την κοινωνική τους ανωτερότητα.

Ούτε το αεροδρόμιο της Τύμπου από το οποίο η κομποσχοινίζουσα ρωμιοσύνη ταξιδεύει για την πόλη (που θα μας την παραδώσουν κάποτε οι ρώσοι χωρίς να σπάσει μύτη ρωμιού) , το ονομάζουν ψευδο-αεροδρόμιο.

Ούτε τις συνομιλίες με τον ψευδο-πρόεδρο τις ονομάζουν ψευδο-συνομιλίες και ούτε την λύση που θα προκύψει από το αίσχος των συνομιλιών και την προδοσία της υποστασιοποίησης των κοινοτήτων , θα την ονομάσουν ψευδο-λύση.

Το συμπέρασμα είναι πως τόσο η κυβέρνηση όσο και οι μισθοφόροι του κομματοκρατικού κοινοβουλίου, αρνούνται να υπερασπιστούν το δίκαιο και την κυριαρχία της κυπριακής δημοκρατίας.

Λουκάς Σταύρου