Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Το έγκλημα των εξουσιαστικών θρησκευτικών ψευδών

Η απομάκρυνση από την πραγματικότητα και ο εγκλεισμός σε ψευδόκοσμους και μάλιστα στους εξουσιαστικούς ψευδόκοσμούς των θρησκειών διακόπτει την εσωτερική εξέλιξη του ανθρώπου και την παρεκκλίνει από την φυσιολογική πορεία της.

Το αποτέλεσμα είναι η αλλοίωση και παραμόρφωση της ανθρώπινης φύσης. Που σημαίνει ότι δρομολογείται κατιούσα εξελικτική πορεία προς ένα είδος ηθικίζοντος κτηνανθρώπου.

Η επιστροφή στο πραγματικό σημαίνει και επανεύρεση της φυσικής εξελικτικής πορείας που καταγράφεται στον κώδικα του είδους και αποτελεί προέκταση εμπράγματη της μνήμης του ουρανού και των θεών.

Οι εξουσιαστικές δογματικές θρησκείες σταμάτησαν την ανέλιξη του ανθρώπου και τον πισωγύρισαν στο κτήνος.

Το ερώτημα είναι για πόσο θα αντέχει και θα ανέχεται το δέντρο της ζωής να βαστάζει στους κλώνους του αυτό το έκτρωμα;

Πολλές ψυχικές και σωματικές αρρώστιες τεκμηριώνονται λογικά ως συνέπειες αυτής της αρνητικής κατιούσας εξέλιξης.

Η φιλοσοφία και οι επιστήμες μπορούν να σώσουν τον άνθρωπο και να τον επεναφέρουν στην φυσική του πορεία. Όμως πρέπει να λάβουμε υπόψιν την αντίδραση των αλλοτριωμένων μαζών.

Οι καιροί που έρχονται θα καταγράψουν μιαν ιστορική σύγκρουση ανάμεσα στην επιστημονική σκέψη και την θρησκευτική παράνοια.

Για ένα διάστημα τα κράτη θα είναι φυλακές και σκοταδιστήρια ενώ οι ελεύθεροι άνθρωποι θα είναι οι πλάνητες και οι δεδιωγμένοι των εθνών που θα αναζητούν ελεύθερη γη για να προστατευθούν σε ένα δικό τους ισχυρό κράτος.

Δυστυχώς αυτό το κράτος δεν μπορεί να ορθωθεί στα πλαίσια του σημερινού έθνους ένεκα της βαθιάς και αθεράπευτης αλλοτρίωσης του που το καθιστά δεσμωτήριο και σκοταδιστήριο.

Ίσως εμείς οι ελεύθεροι ευρωπαίοι όπως έλεγε και ο Νίτσε θα έπρεπε να θέσουμε ως σκοπό μας την ίδρυση ενός νέου φυλετικο-κοινωνιστικού κράτους για να προστατευθούμε από την λύσσα του σκοταδιστικού εβραιοχριστιανικού εξουσιασμού και των κατοχικών πολιτικών συστημάτων του και ταυτόχρονα να προστατεύσουμε την φυλετική ταυτότητα από την κατιούσαν εξέλιξη και τον αφανισμό.

Λουκάς Σταύρου