Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Η πορεία προς τον θάνατο

Ο αστικοποιημένος πληθυσμός βυθισμένος στον ατομικισμό και στην αγωνία της διατήρησης στην αστική τάξη με το κοινωνικό επίπεδο της(στάτους), αδυνατεί να κατανοήσει την αξία του έθνους και την καταστροφική του πορεία μέσα στο καπιταλιστικό πλαίσιο.

Αυτή η αδυναμία κατανόησης είναι στην ουσία μια ψυχο-διανοητική ασθένεια που σπρώχνει την εθνική κοινωνία στο θάνατο.

Τα αστικοποιημένα πτώματα δεν μπορούν να πολεμήσουν για αυτό η μοίρα τους είναι να ποδοπατηθούν απο τις ορδές των βαρβάρων που εισβάλλουν ανενόχλητοι για να καλύψουν το κενό της υπογεννητικότητας.

Το κόστος της διατήρησης στην αστική τάξη είναι τόσο μεγάλο που η αστική οικογένεια αρνείται να φέρει στη ζωή πολλά παιδιά. Αυτή η νοοτροπία είναι και η κυριότερη αιτία της υπογεννητικότητας.

Η αστική νοοτροπία και αστυφιλία ερήμωσε την επαρχία και η αγροτική γη τσιφλικοποιείται από την επέκταση του τραπεζικού κεφαλαίου και ταυτόχρονα πλημμυρίζει από εργάτες από την Ασία και της Αφρική.

Τα αστικοποιημένα πτώματα νομίζουν ότι θα σωθούν μέσα από ακροδεξιές παρελάσεις και πόζες.

Δεν ξέρουν ότι ακόμα και αν διώξουν όλους τους ξένους και δεν αλλάξουν το καπιταλιστικό πλαίσιο θα αναγκαστούν να ζήσουν μια λιτότητα πρωτόγνωρη και ταυτόχρονα να υποστούν το κούρεμα του πληθυσμού και κυρίως των γερόντων μέσα από μεθοδεύσεις θανάτου τύπου κορονοϊού.

Οι τσιφλικάδες και οι αστοί θέλουν τους ξένους έποικους διότι στη κατάσταση που βρίσκονται τους εξυπηρετούν. Όμως αργά ή γρήγορα θα γίνουν οι δήμιοι τους και οι αντικαταστάτες τους.

Διερωτώμαι αν υπάρχει σήμερα κάποια τάξη του λαού που να μπορεί να κατανοήσει το πρόβλημα και να επιχειρήσει την επαναστατική αλλαγή.

Η πορεία προς τον θάνατο της εθνικής κοινωνίας είναι μη αναστρέψιμη εκτός εάν μια εθνική οργάνωση με δικό της λαϊκό στρατό επιχειρήσει την ανατροπή του συστήματος και επιβάλει την κοινοτιστική πολιτεία.

Όλες οι επαναστάσεις του παρελθόντος αξίζει να μελετηθούν προσεκτικά, όπως η εποχή της γκιλοτίνας του Ροβεσπιέρου, ο κόκκινος στρατός των κομμουνιστών του Λένιν, τα τάγματα εφόδου των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών και οι εθνικοεπαναστατικοί αγώνες της Νότιας Αμερικής.

Εξέγερση ενάντια στο θάνατο.

Λουκάς Σταύρου