Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Ο δυτικός γιαχβικός καπιταλισμός

Η νέα τάξη πραγμάτων δεν είναι τίποτα άλλο από την συσσώρευση του πλούτου και της εξουσίας σε λίγα χέρια παγκοσμίως.

Ο έλεγχος των κυβερνήσεων των εθνών-κρατών έχει ήδη επιτευχθεί εκ μέρους της παγκόσμιας ελίτ.

Για αυτό τον σκοπό έκαναν πολλή δουλειά οι διάφορες σκοτεινές στοές που έφεραν σε συνεργασία όλες τις εθνικές ολιγαρχίες και ανθρώπους αδίστακτους για κάθε έγκλημα που έχουν ως ηθικό άξονα το τρίπτυχο πλούτος-εξουσία-ηδονή.

Αυτοί οι παγκόσμιοι συνωμότες υπό την ηγεσία της οχιάς της ερήμου δούλεψαν για αιώνες για να φτάσουν έως εδώ όπου έχουν πια την δυνατότητα να επιβάλλουν προγράμματα μείωσης του πληθυσμού και αλλοίωσης των φυσικών εθνοφυλετικών κοινοτήτων καθώς και της ίδιας της ανθρώπινης φύσης και των φύλων προσθέτοντας στο άρρεν και θήλυ δεκάδες άλλα εκτρώματα.

Στην ουσία έχουμε να κάνουμε με μια κορυφαία εξέλιξη του καπιταλισμού όπου η τρομακτικές δυνατότητες της τεχνολογίας στον τομέα της παραγωγής δεν απαιτούν πια τις στρατιές των εργατών ούτε έχουν ανάγκη τα εθνοκρατικά συστήματα αυτόνομης εξουσίας, τουναντίον τους είναι εμπόδιο.

Έτσι χρηματοδοτούν την καταστροφή των εθνών, των πληθυσμών, των αξιών, των παραδόσεων, των φυσικών αρχετύπων, των κλασικών μεθόδων παραγωγής και διατροφής, του φυσικού περιβάλλοντος.

Η παγκοσμιοποιημένη μορφή του καπιταλισμού χρειάζεται την παγκόσμια οργάνωση και την παγκόσμια συνωμοσία εις βάρος των εθνών και των λαών.

Συνεπώς δεν έχουμε να κάνουμε με την έλευση του “αντίχριστου” αλλά με την εξέλιξη του χριστιανικού πολιτισμού της δύσης όπου οι ίδιες οι θρησκευτικές οργανώσεις συμμετέχουν στο γλέντι της εξουσίας και είναι έτοιμες να συνεργαστούν για την επιβολή μιας παγκόσμιας θρησκείας του ιουδαϊκού μονοθεϊσμού.

Πως αντιμετωπίζεται αυτή η κατάσταση που τελεί σε εξέλιξη ταινίας τρόμου; Πρώτα να καταλάβουμε ότι η παγκόσμια εξουσία δεν στέκεται χωρίς τις ντόπιες ελίτ της χρηματο-πολιτικής ολιγαρχίας. Αν εξουδετερωθούν αυτές οι τοπικές ολιγαρχίες τότε σπάει η αλυσίδα που πνίγει τον πλανήτη.

Κατόπιν η διεθνής οργάνωση του στρατού της οχιάς αντιμετωπίζεται μόνο με στρατό και διεθνή οργάνωση των εθνών. Μια μαύρη φρουρά με τον ήλιο στη καρδιά θα επαναφέρει την φυσική τάξη.

Συνεπώς αρχίζουμε από το εδώ και τώρα. Γκρεμίζουμε τις ντόπιες τυραννίες και εγκαθιδρύουμε εθνικοκοινοτιστικά πολιτεύματα όπου θα εξουσιάζει ο ένοπλος λαός υπό την καθοδήγηση της λαϊκής πνευματικής ηγεσίας.

Μόνο με το γκρέμισμα της τραπεζοκρατικής δημοκρατίας και την αλλαγή του πολιτεύματος θα υπάρξει μέλλον για τα έθνη και τον άνθρωπο.

Στη μαύρη νύχτα
ένας ήλιος ολοπόρφυρος
θα σπείρει τις ακτίδες του
και ένας λαός, ένας στρατός
σ’ αυτή την δύστυχη πατρίδα
θα ζητήσει δικαιοσύνη.

Μια μελανέρυθρη σημαία
θα κυματίσει απ’ άκρη σ’ άκρη
και ένας παιάνας
θα τραντάξει τα βουνά.

Λουκάς Σταύρου