Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Συντηρητικοί και λοατκι

Οι διάφοροι συντηρητικοί ανησυχούν για την γελοία κουλτούρα των λοατκι.

Επειδή αισθάνονται ότι ζουν σε ένα κόσμο τελειότητας και ευτυχίας θεωρούν ως μείζων πρόβλημα για την ζωούλα τους τα καραγκιοζλίκια των λοάτκι που προσπαθεί να επιβάλει η τραπεζοκρατική ολιγαρχία σε συνεργασία με τις αυτονομημένες εξουσίες της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.

Έτσι ασχολούνται με την ατζέντα που τους περνά το σύστημα και ξεχνούν το ίδιο το σύστημα.

Για εμάς τους εθνικοινοτιστές το κυρίαρχο πρόβλημα είναι το σύστημα της τυραννίας και ο κεντρικός στόχος είναι η καταστροφή του.

Όταν εμείς θα πάρουμε την εξουσία, και με το εμείς εννοώ το σύνολο των παραγωγικών δυνάμεων του λαού, τότε τελειώνουν τα αφηγήματα της αντι-φύσης και η ζωή μπαίνει ξανά στους φυσικούς ρυθμούς της.

Η εξουσία του λαού είναι ο στόχος μας και τίποτα άλλο.

Μόνο δια της λαϊκής εξουσίας θα συντρίψουμε την αντιπροσωπευτική δημοκρατία, το τραπεζικό σύστημα, την παρασιτοκρατία, την συσσωρευμένη ιδιοκτησία σε λίγους, την ολιγαρχική διαχείριση των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το μονοπώλιο της βίας από το κεντρικό κράτος, το αντιλαϊκό φορολογικό σύστημα, την παιδεία της αντι-νόησης και ότι άλλα σχετίζονται με αυτούς τους άξονες του συστήματος.

Για αυτό μην παρασύρεστε Έλληνες από τις ατζέντες του συστήματος. Λοάτκι και συντηρητικοί κολυμπούν στον ίδιο βόθρο της αντεπανάστασης.

Πάνω από όλα η εθνικοκοινοτιστική επανάσταση.

Λουκάς Σταύρου